Apple iTunes - Gratis musik

Apple iTunes - Gratis musik

Apple iTunes og sætningen "gratis musik", er normalt ikke noget som går hånd-i-hånd. Derimod så passer itune og gratis musik fint sammen. Jeg er stor fan af gratis musik på nettet. Jeg downloader ikke musikken - jeg lytter bare til den. Dette gør jeg ofte på Grooveshark (www.grooveshark.com). Men der findes og massere af andre gratis online musiktjenester. Har man fx. et internet eller mobilabonnement hos TDC, så har man gratis adgang til deres tjeneste TDC Play, hvor man finder over 15 millioner musiknumre - 100% gratis.

Har man ikke TDC på mobilen eller hjemme via telefonstikket, så er man måske så heldig, at man bor i kommune, hvor biblioteket er med i en af de mange online services, hvor man som bruger af biblioteket gratis kan låne musik direkte via computeren.

Sidst men ikke mindst, så kan man jo købe et abonnement til en online musiktjeneste. Det kunne fx. være det meget omtalte Spotify, hvor man, mod betaling, kan få millioner af musiknumre med sig på mobilen (Hvis man blot vil have adgang til musikken via computeren, så er det til en vis grænse gratis at bruge). Du finder Spotify på www.spotify.com

Tilføj kommentar

Var indholdet nyttigt?        

Kommentarer

Pia

24. december 2012 - 08:44:44

Skriv kommentar her...elsker musik