Jernmanden ApS - Pas på!

Jernmanden ApS - Pas på!

Pas på Jernmanden! Han er en person som man ikke skal stole på! Det kan godt være at navnet antyder, at han er en venlig mand af jern, men det er han ikke! Derfor vil jeg godt advare om Jernmanden ApS (Som står for Jernmanden - Altid på Spanden)

Så vidt jeg ved, så lever han at af sælge spanden til diverse formål, bla. spande til at stille på gulvet, hvis det drypper fra loftet i det hus du har lejet af ham! Det kunne også være, at hans spande er til at opbevare ting i. Jeg har hørt at han opbevare alt muligt - ikke kun sine egne ting, men også andres ting. Om dette er godt eller skidt, det skal jeg ikke gøre mig til herre over - det må du selv finde ud af.

Spande er jo en god ting - de er som regel meget anvendelige. Fx. er det altid praktisk at have en spand med hvis man er håndværker. Det kan fx. være til at flytte sand i, eller måske gammelt jern, som bare skal smides ud.

Jeg har fundet et par billeder af Jernmanden, som du kan se nedenfor. På noge af billederne ligner han lidt "Oksen fra Hammel" (ham fra Team easy on) - på andre ligner han mere han der Jern-Henrik. PÅ det sidste billede ligner man mest af alt Peter pedal.

Ud over at lege superhelt, så jeg jeg faktisk ikke hvad Jernmanden laver. Navnet lugter lidt af, at han sælger gammelt jern - men det er kun noget jeg gætter på. Ved du hvad han laver, så smid endelig en kommentar her på siden!

Tilføj kommentar

Var indholdet nyttigt?        

Kommentarer

Peter

17. december 2011 - 16:07:04

Gammelt jern!