be2.dk

be2.dk

be2.dk er et relativt nystartet online dating site. Hvis man er heldig, har mulighed for at finde sit livs store kærlighed her.

Personligt er jeg ikke den mest aktive hvad angår online dating. Jeg har dog oprettet profiler på nogle forskellige sider, herunder Hjertebanken.dk og Dating.dk
Jeg er mest aktiv på Hjertebanekn, da jeg godt kan lide denne side. Mest fordi den er helt gratis at benytte.

Af hvad jeg umidelbart kan se, så er be2.dk ikke helt gratis at benytte.
Man kan gratis oprette en profil og det koster ikke noget at benytte de grundlæggende funktioner. Vil man mere end det mest simple, så skal man betale. Betaling foregår med kreditkort.

Jeg er imod at man skal betale for at finde kærlighed. Jeg kan derfor ikke råde folk til at benytte sider såsom be2.dk, da det koster i dyre domme at finde kærlighed på den side. Jeg vil derimod anbefale, at man benytter et af de mange gratis dating tilbud der er at finde rundt omkring på nettet.

For lige at afslutte med noget positivt om be2.dk, så må det være at der er rigtig mange mennesker på siden. Ifølge be2.dk, så har de pt. mere end 25 millioner brugere!! Så der skulle være gode muligheder for at finde den store kærlighed. (Hvis der da ikke er tale om 24,99 millioner falske profiler ;-D)

Tilføj kommentar

Var indholdet nyttigt?        

Kommentarer

Sarah

17. december 2011 - 20:57:56

Hvis jeg skal date, så gør jeg det på dating.dk